Het meest muzikale
project van Nederland

Programma Fanfare ‘Project Orkest’ 2024

Eind november 2021 ontstond een idee.
Een manier om met een volledig fanfareorkest op hoog niveau binnen de corona maatregelen muziek te maken. Dat dit idee uit zou groeien tot Fanfare ‘Project Orkest’ zoals we het nu kennen, hadden we nooit verwacht.
Graag willen we u welkom heten bij Editie 2024 van het Fanfare ‘Project Orkest’.
We zijn ontzettend trots om u een gevarieerd muzikaal programma aan te bieden met een orkest van ruim 80 muzikanten onder leiding van Vincent Verhage & Daan Voorburg, met als solist Luc Geraats.
Namens het voltallige bestuur van Stichting Fanfare ‘Project Orkest’ wens ik u een prachtig concert toe!

– Jord Spruyt, voorzitter

Zonder onze vrienden en sponsoren zou het organiseren van dit project bijzonder lastig worden. We willen ze daarom bijzonder bedanken voor hun hulp en bijdrage.
Wilt u ook vriend worden van Fanfare ‘Project Orkest’? Het kan al vanaf €20,- ! Verder bieden wij ook sponsorpakketten aan en staan we open voor samenwerkingen. Stuur hiervoor een mail naar info@fanfareprojectorkest.nl.

High Wire
John Mackey, arr. Jord Spruyt

Impromptu for Tuba
Darrol Barry, arr. Piet Groeneveld