Het meest muzikale
project van Nederland

Word sponsor of vriend van Fanfare ‘Project Orkest’

Afgelopen 2 jaar hebben we prachtige projecten mogen organiseren met iedere keer een orkest van bijna 70 getalenteerde muzikanten. Dit jaar hebben we ook ons allereerste concert gegeven met zo’n 200 mensen in het publiek!

We zijn een orkest met nog een korte geschiedenis, maar dat weerhoudt ons er niet van groot te dromen en ambitieuze plannen te maken voor de komende jaren.

We willen unieke concerten geven, fanfare-repertoire innoveren maar ook bestaande werken een mooi podium bieden.

Om onze ambities te bereiken zijn we op zoek naar mensen en bedrijven die ons hierbij willen steunen.

Wordt sponsor

Wilt u sponsor worden van Fanfare ‘Project Orkest’? Dat kan! Neem contact met ons op via info@fanfareprojectorkest.nl om te kijken naar de opties. We bieden sponsoren verschillende pakketten aan, waarmee we elkaar kunnen helpen.

Wordt vriend van Fanfare ‘Project Orkest’

Als vriend van Fanfare ‘Project Orkest’ brengen we u als eerste op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen over dit prachtige orkest. Ons doel is de eigen bijdrage van muzikanten zo laagdrempelig mogelijk te houden: geld mag immers nooit een hindernis zijn bij muziek maken. Door vriend te worden helpt u ons de deelnemersbijdrage voor een project zo laag mogelijk te houden. Dit kan al vanaf €20,- per jaar!

Heeft u interesse? Laat het ons weten via info@fanfareprojectorkest.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!