Het meest muzikale
project van Nederland

Fanfare ‘Project Orkest’ zoekt partners!

Stichting Fanfare ‘Project Orkest’ organiseert sinds 2022 ieder jaar een project waar meer dan 80 muzikanten uit heel Nederland 5 weken samenkomen om een spetterend concert te verzorgen.

Om te zorgen dat dit project ieder jaar kan plaatsvinden, zijn we op zoek naar partners die ons hierbij kunnen en willen helpen.

We proberen als orkest de amateurmuziek op hoog niveau te verrijken en innoveren. Dit doen we door interessante samenwerkingen met componisten en solisten aan te gaan. 

Het orkest

Eind 2021 werd er een avondlockdown aangekondigd, waardoor het voor orkesten vrijwel onmogelijk werd om doordeweeks te repeteren. Ook was het niet voor alle verenigingen mogelijk om de repetities naar het weekend te verplaatsen. Zo ontstond het eerste idee voor Fanfare ‘Project Orkest’. Een mogelijkheid voor muzikanten om op verantwoorde wijze toch nog samen muziek te maken in een mooi, goed bezet orkest. 

Er werden twee edities georganiseerd in 2022 en in 2023. Deze werden met overweldigend succes en veel positieve reacties ontvangen. Sinds 2023 is  daarom besloten een stichting te maken van dit project, zodat het jaarlijks te verwezenlijken is.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We zijn op zoek naar samenwerkingen in de breedste zin van het woord. Dit kan door middel van financiële steun, maar er zijn zeker ook andere mogelijkheden.

Graag gaan we met u in gesprek wat u voor ons kunt betekenen, maar zeker ook wat wij voor u kunnen betekenen. We staan open voor alle vormen van samenwerking en zijn ook erg benieuwd met welke ideeën u komt!
Neem gerust contact met ons op via info@fanfareprojectorkest.nl

Gerelateerde berichten

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. View more
Accepteren