Het meest muzikale
project van Nederland

Editie 2 gaat van start!

In het voorjaar van 2023 zal de 2e editie van Fanfare ‘Project Orkest’ plaatsvinden. Na het succes van vorig jaar, zijn dezelfde dirigenten Vincent Verhage en Daan Voorburg van de partij. 

Omdat editie 2022 vlak na de lockdown periode van corona plaats heeft gevonden, bracht dat de nodige beperkingen met zich mee. Ondanks de regelgeving, heeft de organisatie het toch voor elkaar gekregen een prachtig orkest van bijna 70 man samen te stellen en hiermee op anderhalve meter te repeteren. Het afsluitend concert is opgenomen en op een later tijdstip uitgezonden (deze is nog te beluisteren via ons youtube kanaal en andere sociale media). 

De dirigenten hebben echter geen rust totdat zo’n prachtig orkest het optreden kan krijgen dat het verdient. Dit jaar wordt daarom wederom een orkest samengesteld wat met vier repetitiedagen een uitdagend concertprogramma zal instuderen. Naast dat het opgenomen gaat worden, zal dit jaar een echt concert plaatsvinden in een mooie zaal. Meld je snel aan via de website. Tot dan!

Gerelateerde berichten

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. View more
Accepteren